in  bijna ieder huis is een houtkachel mogelijk! Er kan veel voor minder dan u denkt...

Vogels onder je dakpannen of zonnepanelen?  

Vogels zoeken ieder jaar een fijn plekje voor een nestje. Dat is hartstikke leuk natuurlijk, maar toch liever niet onder uw dakpannen of zonnepanelen. 

Vogels vinden het heerlijk om onder uw dakpannen de dakisolatie weg te pikken om hun nestje lekker warm te maken, hierbij vreten ze soms grote stukken helemaal kaal met alle gevolgen van dien. Bovendien laten ze veel ongedierte onder uw dak achter en door hun aanwezigheid komen ook muizen graag meegenieten van de aanwezigheid van meegebracht voedsel voor de kleintjes... Onder zonnepanelen zoeken ze vaak de plek waar wat snoeren lopen om hun nestje tegenaan te bouwen. de snoeren worden daarbij vaak beschadigd met defecten in de stroomvoorziening als gevolg. 

FIT kan u helpen deze problemen op te lossen of liever nog te voorkomen. We gebruiken verschillende diervriendelijke methoden om de plek waar vogeltjes graag komen af te schermen. Eventueel al aanwezige nestjes worden natuurlijk netjes verwijderd en zonodig repareren we direct de dakisolatie ter plaatse. 

We geven wel altijd het advies mee om de vogels een alternatief voor hun nestplek te bieden. Als er een veilig vogelhuisje in de tuin staat/hangt, zal een vogel er snel voor kiezen deze te gebruiken in plaats van een nieuwe ingang te zoeken langs uw dak. 

Uiteraard is ook hier advies vooraf voor uw situatie gratis en geven wij desgevraagd geheel vrijblijvend een prijsopgave voor eventuele oplossingen.

Klik hier om even contact op te nemen.