in  bijna ieder huis is een houtkachel mogelijk! Er kan veel voor minder dan u denkt...

Over FIT houtkachel systemen

FIT staat voor Fred's Installatie Techniek. Houtkachel systemen is één van onze specialiteiten. Voor compleet geïnstalleerde nieuwe houtkachel installaties of bijvoorbeeld het aanpassen van een open haard naar een houtkachel. Met twee rechterhanden en jaren ervaring kun je natuurlijk heel veel klussen aan. 

Door de kleinschaligheid van FIT, is maatwerk de standaard. Een installatie moet van A tot Z zorgvuldig gedaan worden. Dus niet effe snel de volgende kachel erin stampen zoals onderaannemers van grote kachelbedrijven helaas vaak handelen, maar gewoon aandacht voor iedere specifieke klant met zijn of haar wensen en verwachtingen. Overgaan naar een ander verwarmings-systeem in huis is een hele stap. 

 U kunt daarnaast bij ons ook terecht voor het zorgvuldig vegen van de schoorsteen (mét veegbewijs natuurlijk) of het maken van een koof om de schoorsteenpijp.  Maar ook voor het kappen of snoeien van een boom bijvoorbeeld, of installatie werk van sanitair of licht of water...  

Door onze klanten eerlijk en compleet te informeren hebben we een solide klantenkring opgebouwd die zich door de goede ervaringen steeds verder uitbreidt. Geen betere reclame dan een tevreden klant, toch?

Dus, overweeg je een houtkachel in huis (of je tuinhuis) óf heb je een andere technische uitdaging die je niet zelf aankunt/durft, overleg eens met FIT of wij het kunnen oplossen, of je in ieder geval eerlijk informeren.

Door onze kennis en ervaring kunnen we ook veel storingen verhelpen.  

  • trekt de schoorsteen niet goed?
  • brandt de kachel niet lekker?
  • zit er iets los of is een onderdeel kapot geraakt? 
  • moet een plaat in de kachel worden vervangen?
  • is een kachelpijp aan vervanging toe? 
  • is de houtopslag defect of aan vernieuwing toe?
  • moet er in de tuin een boom weg of gesnoeid worden? 
  • heb je ergens een extra stopcontact nodig? of een water aansluiting? een wastafel ophangen? een WC vervangen? Douchedeur plaatsen? lekkende kraan verhelpen? verlichtingsschakelaar defect? tuinhek herstellen of vernieuwen? binnenmuurtje plaatsen? 

Onze tarieven zijn heel vriendelijk en netjes, net als Fred zelf...